Fysiotherapie Bouwens > Fysiotherapie na Corona

Fysiotherapie na Corona

Bent u zelf in aanraking gekomen met het coronavirus en herstellende hiervan? We hopen dat het goed met u gaat!

 

Fysiotherapie Bouwens bied u gespecialiseerde zorg
Onze therapeuten zijn op de hoogte van de laatste inzichten voor de meest optimale behandeling en de mogelijke gevolgen op korte en lange termijn.
Een besmetting met het Coronavirus (COVID-19) kan namelijk een forse impact hebben op uw gezondheid.

Het is belangrijk om na een ziekenhuisopname zo snel mogelijk te starten met fysiotherapie. Ook als u niet opgenomen bent in het ziekenhuis kan begeleiding door een fysiotherapeut noodzakelijk zijn , omdat u langdurig inactief bent geweest. Er bestaat een mogelijkheid dat u verzwakt bent en dat u weer moet aansterken. Wij kunnen u hier goed bij helpen.

Het virus heeft een behoorlijke impact op de luchtwegen en daarom is het belangrijk dat u begeleid gaat worden door een gespecialiseerde longfysiotherapeut. Wij hebben deze Corona longspecialisatie in huis. Binnen Fysiotherapie Bouwens zijn we tevens aangesloten bij het COPD Netwerk en chronisch zorgnet gespecialiseerd in perifeer arterieel vaatlijden, hartrevalidatie longaandoeningen en corona.

Aan de hand van de laatste inzichten, overleg met andere zorgverleners en specialisten (waaronder huisartsen en longartsen), hebben wij een revalidatieprogramma samengesteld.