Fysiotherapie Bouwens > FysioFitness

FysioFitness

Medisch fitness is sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut. Wij maken een persoonlijk trainingsschema, waarbij we rekening houden met uw sportverleden en eventuele klachten. Medische fitness heeft voor iedereen een ander doel. Het verbeteren van de conditie, het vergroten van uw belastbaarheid, gewichtsreductie, angst om te bewegen wegnemen of het onderhouden van conditie en kracht.

Nog nooit gesport maar wel de wil om te gaan bewegen? Door medische fitness raakt u gewend aan bewegen en wordt de overstap naar een sportschool of een bepaalde tak van sport kleiner. Sporten kan klachten die ontstaan door stress en spanning wegnemen.

Wilt u niet in een massale sportschool trainen, dan is dit echt iets voor u ! Wij trainen in groepen van maximaal tien personen, onder begeleiding van een fysiotherapeut. In onze oefenzaal staat veel fitness-apparatuur.om uw lichaam op kracht en conditie te trainen. De juiste instelling van een apparaat en uitvoering van de beweging kunnen lichamelijk klachten voorkomen.

Geïnteresseerd?
Vul het digitale formulier in en wij nemen contact met u op of  download het inschrijfformulier en bezorg het bij Fysiotherapie Bouwens