Over de praktijk

Fysiotherapie Bouwens

Sinds 2001 een begrip in Raamsdonksveer

Fysiotherapie Bouwens uit Raamsdonksveer (Gemeente Geertruidenberg) heeft een breed opgeleid en enthousiast team van fysiotherapeuten en ergotherapeuten. Betrokkenheid en professionaliteit hebben wij als praktijk hoog in het vaandel staan.

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch een afspraak maken of even binnenlopen in praktijk in het centrum van Raamsdonksveer (gemeente Geertruidenberg). We zorgen voor een afspraak bij de best passende gespecialiseerde behandelaar.

 

Werkwijze

Heeft u moeite met bewegen of klachten aan uw lichaam dan kijken we graag samen met u naar de best passende behandelmethode. Dit doen wij door breed te kijken naar de vraag en zo passend mogelijk te werk gaan. Onze kennis combineren we met uw hulpvraag, om zo tot het beste resultaat te komen. Daarnaast zetten we ook zeker in op preventie, om toekomstige klachten te verminderen of te voorkomen; in de vorm van passend advies en tips voor in de thuissituatie. We hechten veel waarde aan een actieve behandeling. Daarom hebben we een uitgebreide oefenzaal waar gewerkt kan worden aan een betere belasting van het lichaam.

 

Specialisaties

Naast fysiotherapeuten werken er bij ons ook ergotherapeuten en werken we nauw samen met verwante disciplines zoals huisartsen, podotherapie, logopedie, diëtist, ergotherapie, psychologie etc. Dit doen we in of in de omgeving van Raamsdonksveer en Gemeente Geertruidenberg.

Onze praktijk beschikt over een grote diversiteit van specialisaties zoals Algemene Fysiotherapie waarbij u kunt denken aan bijvoorbeeld nek, rug, schouder, elleboog, pols, knie, enkel, voetklachten en overige klachten behorende bij het bewegingsapparaat.

alle specialisaties

Kwaliteit

Onze praktijk investeert continu in professionaliteit en kwaliteit door middel van bijscholing binnen ons team en het volgen van nieuwe inzichten in ons vak. Om de kwaliteit hoog te houden zijn wij aangesloten bij KRF NL: Kwaliteit register fysiotherapie nl en het SKF: Stichting Keurmerk Fysiotherapie. We werken hierdoor ook volgens de laatste inzichten en kwaliteit normeringen.

We mogen ons dan ook met trots een keurmerk-praktijk noemen.

 

Screening en onderzoek; wat houdt het in?

Door middel van screening, intake en onderzoek stelt de fysiotherapeut een diagnose en bepaalt een behandelplan welke word besproken. Dit vind altijd in de eerste afspraak plaats. Wanneer dit is afgerond is kan er indien nodig een behandeling plaatsvinden.

Locaties

Onze praktijk bevind zich in het hart en centrum van Raamsdonksveer in de gemeente Geertruidenberg. Wij zetten ons in om u zo goed mogelijk te begeleiden bij de hulpvraag. We zijn verder actief op de volgende locaties:

De praktijk – onze hoofdlocatie
Gangboord 2 4941 RE Raamsdonksveer

Het MCR Medisch Centrum Raamsdonksveer
Wilhelminalaan 11 4941 GJ Raamsdonksveer

Zorgorganisatie het Hogeveer
Rivierzicht (Raamsdonksveer) en het Bastion (Geertruidenberg)
Hier verzorgen wij de eerste- en tweedelijns fysiotherapie en ergotherapie. Tevens werken we nauw samen met de verpleeghuisartsen, verpleegkundigen, verzorgende en overige medische en paramedische specialisten.

Hier werken we samen in een multidisciplinair team. Alle specialisaties zijn dus binnen handbereik en toepasbaar in Raamsdonksveer of de Gemeente Geertruidenberg.

Praktische informatie
Meer weten over bijvoorbeeld onze openingstijden of tarieven? Bekijk dan onze informatie-pagina via onderstaande knop.

praktische info

Onze specialisten

Ontmoet ons toegewijde team! Met diverse expertises streven we naar optimale zorg, gericht op het herstellen van jouw mobiliteit en verlichten van pijn.

team image
team image
team image
team image
team image

Onze werkwijze

Als u belt, doet u dat niet zomaar. U heeft klachten en u wilt daar zo snel mogelijk vanaf. Belangrijk is dat u zo goed en zo snel mogelijk wordt geholpen.

Afspraak maken

We streven ernaar dat u binnen drie dagen een afspraak heeft. Het is ook mogelijk om in de avonduren af te spreken, als uw agenda overdag weinig ruimte biedt.

De juiste behandeling

Een juiste behandeling valt of staat bij een goed behandelplan. We beginnen met een intakegesprek en onderzoek.

Aan de slag!

Vervolgens wordt er in overleg met u een behandelplan opgesteld. Uiteraard worden uw vorderingen op de voet gevolgd. Uw huisarts of specialist wordt op de hoogte gehouden.

Een kijkje in onze praktijk

Onze praktijk is van alle gemakken voorzien, neem een kijkje in de galerij of kom gerust eens langs.