Medisch fitness is een vorm van fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Wij maken een persoonlijk trainingsschema waarbij we rekening houden met uw sportverleden en de eventuele klachten die u heeft.
Medische fitness kan voor iedereen een ander doel hebben.
Het verbeteren van de conditie, het verbeteren van uw belastbaarheid (waardoor overbelasting minder snel optreedt), gewichtsreductie, angst om te bewegen wegnemen, onderhouden van conditie en kracht etc.
Nog nooit gesport maar wel de interesse om te gaan bewegen? Door medische fitness raakt u gewend aan bewegen en wordt de overstap naar een sportschool of een andere sport verkleind. Sporten kan klachten die ontstaan door stress en spanning wegnemen.

Wij trainen in groepen van maximaal 10 personen onder begeleiding van een fysiotherapeut.
In onze oefenzaal staat veel fitness apparatuur om zowel boven als onder lichaam op kracht en conditie te trainen. We hebben o.a. een loopband, crosstrainer, hometrainer, leg press, trampoline, lower back, pulley, vertical chess press, peck en back trainer, leg extensie etc.
Daarnaast hebben we verschillende losse materialen te denken valt aan ballen, stokken, oefentol, dumbells om tal van oefeningen mee uit te voeren.
De juiste instelling van een apparaat en uitvoering van de beweging kan klachten aan het bewegingsapparaat voorkomen.

Geintresseerd? Vul het digitale formulier in en wij nemen contact met u op;
of download het inschrijfformulier en bezorg deze bij Fysiotherapie Harold Bouwens.