Gratis inloop spreekuur

Gratis en vrijblijvend inloopspreekuur bij Fysiotherapie Harold Bouwens .
Uniek in de omgeving !
Iedere maandagavond tussen 18.30 en 19.30 kunt u kosteloos bij Fysiotherapie Harold Bouwens terecht op het inloopspreekuur. U heeft geen verwijzing van de huisarts nodig en kunt geheel vrijblijvend bij de fysiotherapeut binnenlopen met uw vragen. In een consult van circa 15 minuten worden uw klachten beoordeeld en krijgt u een deskundig advies. Zo kunt u terecht bij onze Algemeen Fysiotherapeut, Sportfysiotherapeut, Master Fysiotherapeut, Oedeemtherapeut. Onze praktijk beschikt verder over enorm veel andere specialisaties 

Voor iedereen
Het spreekuur is bedoeld voor iedereen die bepaalde klachten ervaart (bijvoorbeeld als u na het weekend veel last houdt na het sporten) en hierover graag advies wil van een sportfysiotherapeut. Bent u druk geweest met tuinieren of een andere hobby en blijven er klachten bestaan , wacht dan niet en kom langs bij eén van onze fysiotherapeuten .

Ook als uw klachten in eerste instantie niet ernstig genoeg is om een afspraak te maken maar wilt u wel graag advies hoe verder te handelen, dan moet u zeker eens langskomen op het spreekuur. Bij drukte kunt u plaatsnemen in de wachtruimte en staat er een lekker kopje koffie voor u klaar.

Na het advies
Het spreekuur is vrijblijvend !
Blijkt er na analyse van de klachten dat fysiotherapie aan het herstel kan bijdragen, dan is het mogelijk om een afspraak te maken. U kunt snel bij ons terecht.
Fysiotherapie Harold Bouwens is gevestigd aan de kuiperijstraat 34 Raamsdonksveer. De praktijk is goed bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Fysiotherapie Harold Bouwens werkt nauw samen met huisartsen en overige specialisten in de zorg. U hoeft niet eerder bij Fysiotherapie Harold Bouwens te zijn geweest om op het gratis spreekuur te komen.