De Praktijk“Mag ik mij aan u voorstellen? Mijn naam is Harold Bouwens. Ik ben fysiotherapeut met een eigen praktijk in Raamsdonksveer, de plek waar ik geboren en getogen ben. Die eigen praktijk maakt het mogelijk om mijn denkbeelden over kwaliteit en samenwerking in de zorg te realiseren.”

“Al op de middelbare school wist ik dat ik iets wilde gaan doen met sporten en bewegen. Dat stond vast. Toen al wist ik dat bewegen heel belangrijk is voor mensen, belangrijker dan rust houden. Daarom heb ik in eerste instantie de opleiding sportleider gevolgd bij het CIOS. Als zodanig heb ik bijvoorbeeld gewerkt in de Koepelgevangenis in Breda. Vanuit die achtergrond heb ik mij geworpen op de opleiding tot fysiotherapeut. In dat prachtige vak ben ik bijvoorbeeld actief geweest in De Riethorst in Geertruidenberg.”

“In 2001 ben ik begonnen met de realisering mijn droom: een eigen praktijk. Aanvankelijk in de garage bij mijn ouderlijk huis. In 2007  hebben we de kans aangegrepen om een praktijk aan huis te realiseren aan de Kuiperijstraat. In drie behandelkamers en een sportzaal kan ons team goed uit de voeten om een breed spectrum aan zorg, behandeling en begeleiding te bieden.” In 2022 hebben we een nieuwe stap gemaakt om ons professionele aanbod nog verder uit te breiden. Deze uitbreiding heeft plaats gevonden door een verhuizing naar Gangboord 2 te Raamsdonksveer. Op deze grotere locatie zijn onze mogelijkheden nog veelzijdiger.

‘In onze praktijk wordt gewerkt volgens de richtlijnen van beroepsorganisatie KNGF. Daar staan we vermeld in het centraal kwaliteitsregister KNGF, dat strenge eisen stelt. We hebben goed contact met en korte lijnen naar diverse specialisten, huisartsen, het Amphia Ziekenhuis, de Medinova-kliniek in Breda en collega-fysiotherapeuten in Raamsdonksveer en omgeving.”

“Onze praktijk investeert continu in professionaliteit en kwaliteit, door bijscholing van de leden van ons team. We willen u de beste fysiotherapeutische behandeling aan kunnen bieden op master-niveau.  Een Master fysiotherapeut is gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met complexe gezondheidsproblemen. Maar ook met een verstuikte enkel bent u bij ons in vertrouwde handen en van harte welkom.”

“Als u belt, doet u dat niet zomaar. U heeft klachten en u wilt daar zo snel mogelijk vanaf. Belangrijk is dat u zo goed en zo snel mogelijk wordt geholpen. Daarom streven we ernaar dat u binnen drie dagen een afspraak heeft. Het is ook mogelijk om in de avonduren af te spreken, als uw agenda overdag weinig ruimte biedt. Een juiste behandeling valt of staat bij een goed behandelplan. We beginnen met een intakegesprek en onderzoek. Vervolgens wordt er in overleg met u een behandelplan opgesteld. Uiteraard worden uw vorderingen op de voet gevolgd. Uw huisarts of specialist wordt op de hoogte gehouden.”

.